Babysitting

Babysitting

Suntem o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru mediere forta de munca, cat si pentru informare si consiliere profesionala.

Babysitting

Bonele noastre sunt persoane atent recrutate si cu experienta care au grija de copilul dumneavoastra atunci cand sunteti la birou, in concediu sau cand doriti sa plecati la o aniversare si nu aveti bona de weekend.  Bonele, de obicei, se ocupa de prepararea hranei copilului, de curatenia in camera lui, ele sunt un bun companion la joaca si urmeaza cu precizie indicatiile parintilor.
Puteti opta pentru o bona de la 4 la 10 ore/zi, 5 sau 7 zile/saptamana, pana la o persoana interna care sa locuiasca permanent cu dumneavoastra.

Selectarea bonelor/guvernantelor

Selectia bonelor este realizata cu cea mai mare atentie, de la interviul psihologic pana la completarea dosarului care cuprinde urmatoarele acte:

 • copii dupa actele de identitate;

 • diplome de studii, calificari, experienta profesionala;

 • recomandari;

 • cazierul judiciar.

 • testarea psihologica a bonelor va fi efectuata de catre psihologul nostru cu experienta din anul 2004 in recrutarea bonelor, acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu experienta din anul 2014 ca psihoterapeut pentru familii si copii. (www.carmen-suiu.ro)

 • Analizele medicale recomandate sunt: hepatitele B si C, HIV, sifilis, exudat faringian, sumar urina si coproparazitologic. Efectuarea acestora intra in obligatia clientului si a bonei.

Guvernante

Guvernantele se ocupa exclusiv de educatia copilului si de formarea lui in viata. Sunt persoane care au studii superioare, cunosc limbi straine si au grija de conduita copilului si stimularea intelectuala si creativa a acestuia. Programul pentru o guvernanta este intre 2h-8h/zi.

Plata serviciului

Taxa de interviu este de 100 Ron pentru tot interviul la care vor participa intre 2-4 bone, nu pentru fiecare bona in parte. La interviu vor fi prezente 2-4 bone selectate din baza noastra de date conform indicatiilor dvs. Dupa alegerea bonei, in cel mult 7 zile lucratoare, trebuie sa achitati un comision ce consta in contravaloarea salariului stabilit bonei. Salariul reprezinta 100% salariul din solicitare, nu din perioada de proba sau de acomodare etc.

 Oferim perioada de inlocuire gratuita de 2 (doua) luni, perioada in care puteti schimba bona in cazul in care nu va acomodati cu ea, fara alt comision in plus. Comisionul reprezinta selectia de personal din baza de date a agentiei, verificarea referintelor, completarea dosarului cu actele mai sus mentionate, consilierea familiei pentru o selectie de succes datorita experientei noastre din anul 2004 si a referintelor noastre foarte bune.

Comisionul nu include analizele medicale si nu se returneaza in situatia in care nu doriti înlocuirea bonei in perioada de proba.

Daca insa depasiti perioada de proba si doriti alta selectie, atunci veti plati un nou comision si o noua taxa de interviu. Salariul difera in functie de program, atributii, experienta, varsta, domiciliu, si variaza intre min. 1000 ron – max. 3000 ron/luna.

English

Telefoane:

 • Tel./fax 021 313 59 59
 • Mobil: 0721 79 64 68

  Email:

  carmen@cleaning-babysitting.ro
 • Experienta din anul 2004 in domeniul recrutarii bonelor si menajerelor!

  cleaning babysitting ro

  Acreditati A.N.O.F.M.

  June 2018
  M T W T F S S
       
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930