Babysitting

Babysitting

Suntem o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru mediere forta de munca, cat si pentru informare si consiliere profesionala.

Babysitting

Bonele noastre sunt persoane atent recrutate si cu experienta care au grija de copilul dumneavoastra atunci cand sunteti la birou, in concediu sau cand doriti sa plecati la o aniversare si nu aveti bona de weekend.  Bonele, de obicei, se ocupa de prepararea hranei copilului, de curatenia in camera lui, ele sunt un bun companion la joaca si urmeaza cu precizie indicatiile parintilor.
Puteti opta pentru o bona de la 4 la 10 ore/zi, 5 sau 7 zile/saptamana, pana la o persoana interna care sa locuiasca permanent cu dumneavoastra.

Selectarea bonelor/guvernantelor

Selectia bonelor este realizata cu cea mai mare atentie, de la interviul psihologic pana la completarea dosarului care cuprinde urmatoarele acte:

 • copii dupa actele de identitate;

 • diplome de studii, calificari, experienta profesionala;

 • recomandari;

 • cazierul judiciar.

 • testarea psihologica a bonelor va fi efectuata de catre psihologul nostru cu experienta din anul 2004 in recrutarea bonelor, acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu experienta din anul 2014 ca psihoterapeut pentru familii si copii. (www.carmen-suiu.ro)

 • Analizele medicale recomandate sunt: hepatitele B si C, HIV, sifilis, exudat faringian, sumar urina si coproparazitologic. Efectuarea acestora intra in obligatia clientului si a bonei. 

Guvernante

Guvernantele se ocupa exclusiv de educatia copilului si de formarea lui in viata. Sunt persoane care au studii superioare, cunosc limbi straine si au grija de conduita copilului si stimularea intelectuala si creativa a acestuia. Programul pentru o guvernanta este intre 2h-8h/zi.

Tarife si conditii de colaborare:

– Taxa de interviu este de 100 lei/ interviu, la care vor participa 2-5 doamne (taxa cuprinde interviul cu toate persoanele). Daca va fi 1 singura candidata, nu se va percepe comision.

– Comisionul agentiei: 100 % din salariul negociat cu bona/ menajera (contractul are o perioada de gratie de 1 luna de zile, in care beneficiati de inlocuire gratuita a persoanei plasate, in cazul in care apar probleme si nu o pastrati).

Comisionul nu este returnabil; practicam doar inlocuirea gratuita a persoanei plasate.

Dosarul candidatei cuprinde: cazier, copie CI, testare psihologica si recomandari

-Dupa selectarea candidatei la interviu, semnam un contract la care adaugam fisa postului; achitati comisionul si intrati in perioada de acomodare si garantie de 1 luna de zile, perioada in care puteti schimba gratuit persoana selectata (in cazul in care nu sunteti multumit de serviciile acesteia).

* Nu ne ocupam de analizele medicale ale candidatilor;

* Nu trimitem doamne in proba fara semnarea contractului si achitarea comisionului;

* Nu organizam interviuri la domiciliul clientilor, in cafenele sau alte locatii;

* Pentru ca testele psihologice au valabilitate doar in momentul testarii, efectuam testarea psihologica a bonelor si menajerelor si la 3 si 6 luni. Reevaluarea este gratuita.

* Comisionul se achita in urma interviului, daca este selectata persoana si nu depinde de data inceperii efective a jobului. De aceasta data se va tine cont atunci cand se calculeaza perioada de inlocuire gratuita de 1 luna de zile.

 

English

Telefoane:

 • Tel./fax 021 313 59 59
 • Mobil: 0721 79 64 68

  Email:

  carmen@cleaning-babysitting.ro
 • Experienta din anul 2004 in domeniul recrutarii bonelor si menajerelor!

  cleaning babysitting ro

  Acreditati A.N.O.F.M.

  November 2019
  M T W T F S S
       
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930